Webwinkel Keurmerk
share
Rosé is een zeer gewilde wijn die vooral door mensen wordt gedronken die minder graag de zwaardere rode en witte wijnen drinken. Ook in de zomer is koud geschonken rosé heerlijk als drankje bij de borrel of als aperitief. Rosé wijn is er in vele kwaliteiten en smaken. Soms is het even zoeken welke u of uw gasten het lekkerste vinden. Online wijnwinkel ’t Poorthuys heeft diverse soorten rosé wijn in haar assortiment opgenomen. Deze kunt u zowel per fles als per doos bestellen.

Rosé wijn komt uit diverse landen   

Rosé wijn wordt van blauwe druiven gemaakt, waar af en toe witte druiven aan toegevoegd worden. De lichtere kleur van rosé ontstaat doordat de schillen van de blauwe druiven minder lang trekken dan bij rode wijn. Rosé wordt uit diverse landen geëxporteerd en er zijn diverse varianten verkrijgbaar. Frankrijk is één van de grootste wijnproducenten van rosé en diverse andere rode en witte wijnsoorten. Daarnaast zijn Portugal, Spanje en Duitsland ook landen die rosé wijn produceren.

Rosé wijn kopen met een ruim assortiment aan keuze  

Van alle wijnsoorten heeft rosé één van de ruimste keuzes aan smaken, kwaliteit en prijzen. Vooral de Franse rosé is erg populair bij de rosé drinken. Beste rosé wijn vinden wij echter ook in Italië, waarbij het wijngebied Toscane bekend staat om haar heerlijke rosé wijnen. Of u nou van zoete rosé houdt of van droge rosé, een fles rosé is altijd handig om op voorraad te hebben. Het drinkt dan ook makkelijker weg dan bijvoorbeeld een krachtige rode wijn. Zoekt u rosé wijnen van hoge kwaliteit, dan vindt u in onze online wijnwinkel zeker de rosé van uw keuze.

Beste rosé van hoge kwaliteit

De beste rosé wijnen vindt u zelfs al voor een lage prijs. Ook zijn er diverse variaties van Mousserende wijn. Bruisende wijn zoals Champagne doet het natuurlijk ook altijd goed. Wij bieden u een heerlijk assortiment rosé wijnen van diverse druivensoorten uit toonaangevende wijnlanden, van Zuid-Afrika, Chili tot Italië.  Afhankelijk van uw smaakvoorkeur, kunt u een droge rosé, lichtzoete rosé of juist mousserende rosé online bestellen. Ook daarin zijn weer variaties mogelijk van vol van smaak tot fris en fruitig.  

Beste rosé online bestellen

Onze online wijnwinkel biedt de heerlijkste rosé wijnen. U kunt online wijn bestellen per fles, per doos of meerdere verschillende soorten. Zo kunt u diverse rosé wijnen uitproberen en/of een voorraadje aanleggen. Heeft u binnenkort een (tuin)feest en wilt u hierbij diverse soorten wijn schenken? Vraag ons gerust om advies, zodat u altijd de beste keuze uit ons wijnassortiment kunt maken.

Kies ook voor een bruisende wijnaanbieding. Elke maand zetten wij weer een andere wijn in het zonnetje. Staat uw favoriete wijn er ook bij?
keyboard_arrow_up