Webwinkel Keurmerk
share
Mousserende wijn wordt in de volksmond ook wel genoemd “wijn met bubbels”. Op feesten en partijen wordt ook vaak mousserende wijn geschonken. Natuurlijk is champagne daar een goed voorbeeld van. Heerlijk proosten met een goed glas champagne, wie kent dat niet? Ook bij online wijnhandel ’t Poorthuys kunt u heerlijke mousserende wijn en champagne bestellen. Gewoon per fles of meerdere soorten tegelijk, net wat u wensen zijn.

Mousserende wijn en rosé  

Tegenwoordig wordt mousserende wijn niet alleen meer op een trouwerij, oudjaarsnacht of feestelijke gebeurtenis gedronken, maar ook gewoon bij andere gelegenheden. Een smakelijke mousserende wijn is namelijk ook lekker om koud te drinken als aperitief of in plaats van wijn, port of likeur. Mousserende wijn kan ook goed als basis dienen voor bepaalde mixdrankjes en cocktails. Mousserende rosé is ook een goede bekende en daarvan hebben wij een aantal lekkere Rosé wijn in ons assortiment.

Mousserende witte wijn   

Mousserende witte wijn is ook heerlijk om als aperitief te drinken of lekker bij de borrel. Tegenwoordig bepaalt ieder voor zichzelf welke wijn het beste bij bepaalde gelegenheden of tijdstippen past. Waarom niet vaker genieten van een heerlijk glas mousserende witte wijn? Wij hebben hiervoor een aantal lekkere mousserende wijnen voor u geselecteerd. In onze online wijnwinkel vindt u witte mousserende wijn uit Spanje en Italie.

Mousserende champagne

Champagne is natuurlijk de meest bekendste mousserende wijn. Kijk dus ook bij onze collectie Champagne en kies één of meer heerlijke flessen champagne uit. Champagne komt ook werkelijk uit de Franse streek Champagne en draagt daarom deze naam. Daarnaast wordt er ook champagne uit Italië en Spanje geëxporteerd. Mousserende wijn en champagne zijn er in diverse prijsklassen en kwaliteiten. In onze online wijnwinkel vindt u onze selectie van topklasse mousserende wijnen.

Mousserende wijn online bestellen?    

In onze wijnwinkel hebben wij ook een groot assortiment aan rode wijnen.  U kunt deze per fles bestellen, maar ook meerdere verschillende flessen wijn tegelijk. Wij leveren zowel aan particulieren als aan horeca ondernemers. Ervaar het gemak van online wijn bestellen bij online wijnwinkel ’t Poorthuys. Heeft u advies nodig om tot een goede keuze te komen? U kunt ons altijd bellen voor gedegen wijnadvies. Wij staan graag voor onze klanten klaar.

Profiteren van een goede rode wijn tegen lage prijs? Bekijk onze wijn aanbieding!
keyboard_arrow_up