Webwinkel Keurmerk
share
Dessertwijn is natuurlijk de meest populaire wijn om na een maaltijd te drinken. Elke dessertwijn heeft zijn eigen unieke kenmerken en eigenschappen die een diner mooi afmaken. Lekker lang natafelen met een goede dessertwijn is een feest op zich. Zoete dessertwijn is de meeste bekende wijnsoort die uitermate geschikt is als kroon op de maaltijd. Online wijnwinkel ’t Poorthuys heeft een aantal uitstekende dessertwijnen in haar assortiment opgenomen. Deze kunt u makkelijk online bestellen.

Dessertwijn in verschillende soorten en smaken   

Dessertwijn zijn er verschillende soorten. Van licht alcoholische dessertwijn tot een wat zwaardere dessertwijn, zoals Port. Ook vindt u bij ons een aantal heerlijke Likeur die zowel bij de borrel of als dessertwijn genoten worden. Dessertwijn heeft vaak een hoger alcoholpercentage en is zoeter van smaak. Bij een zoet dessert, zoals ijs of chocolade zal een glaasje zoete dessertwijn dan ook heerlijk smaken.

Dessertwijn als aperitief of speciale gelegenheid 

De druivensoorten die voor dessertwijn worden gebruikt, ondergaan een andere bewerking dan gewone wijn. Door dit speciale proces zijn er ook relatief meer druiven nodig om goede dessertwijn te produceren. De fransen weten ook wel raad met een goede dessertwijn bij een kaasplankje als dessert. Naar wens kan hier natuurlijk ook Rode wijn of Witte wijn bij gedronken worden. Voor elk soort dessert zijn er specifieke dessertwijnen die hier goed bij passen. Ook daarover kunt u ons altijd om wijnadvies vragen!

Dessertwijn online bestellen    

Dessertwijn online bestellen is lekker makkelijk en snel. Met een goede dessertwijn als kers op de taart bij het dessert, bieden wij een aantal heerlijke dessertwijnen aan. U kunt deze per fles bestellen, maar ook per doos. Wij leveren zowel aan particulieren als aan horeca ondernemers. In elk geval bieden wij u de garantie van hoge kwaliteit dessertwijnen in verschillende soorten en smaken.

Elke maand hebben wij een andere wijnaanbieding. Wellicht staat hier een heerlijke wijn voor u bij?
keyboard_arrow_up