Webwinkel Keurmerk
share
Champagne kopen heeft altijd iets feestelijks, want champagne wordt toch vaak gekoppeld aan een feestelijke gebeurtenis. Denk aan oud en nieuw, een trouwerij, jubileum of ander heugelijk feit. Daar hoort gewoon champagne bij om gezellig samen te genieten van een feest, overwinning of behaald doel. Samen proosten met een goed glas champagne is dan ook helemaal ingeburgerd.  Laat dan ook snel en makkelijk champagne bezorgen en bestel champagne online in onze wijnwinkel.

Champagne kopen bij feestelijke gelegenheden  

Champagne is dé naam voor Mousserende wijn. Frankrijk heeft haar naam verbonden aan de merknaam champagne. Alleen de champagne die daadwerkelijk uit de Champagnestreek van Frankrijk komt, mag zo heten. Champagne wordt gemaakt van witte en blauwe druiven en hiervoor wordt het druivenras Chardonnay en Pinot Noir en Pinot Meunier gebruikt. Champagne heeft door zijn frisse en fruitige smaak met bubbels altijd een feestelijk tintje, maar kan ook gewoon als aperitief of bij de borrel geconsumeerd worden. Het blijft echter een wijnsoort die vooral in ‘feestelijke’ sfeer wordt gedronken.

Beste champagne kiezen    

Natuurlijk vraagt u zich af: “wat is nu de beste champagne”?  Indien u geen echte champagne kenner bent, dan adviseren wij u hier graag gratis en vrijblijvend over. Een fles champagne moet natuurlijk wel van het beste soort zijn. Er zijn diverse soorten champagnes te koop. Een greep uit ons assortiment is bijvoorbeeld de Blanc de Blancs champagne of de klassieker Brut champagne. Ook de topklasse champagnes zoals de Cuvée Prestige champagne of de Extra Brut champagne zijn de kroon onder de champagnes en kunt u ook in onze online wijnwinkel vinden.

Champagne cadeau geven

Wat is er nu leuker dan om een fles champagne cadeau te geven? Zeker bij een verjaardag, jubileum, slagen voor een examen, een nieuwe baan of een nieuw huis, is het natuurlijk erg attent om hiervoor een fles champagne cadeau te geven.  Naar wens zullen wij deze champagne extra feestelijk inpakken en naar het opgegeven adres bezorgen. Geef uw wensen gewoon aan ons door en online wijnwinkel ‘ Poorthuys regelt het voor u.

Champagne in grote order

Bent u een horeca ondernemer of wilt u gewoon een groot aantal flessen champagne in één keer bestellen? Dat kan natuurlijk uit. Wij leveren zowel aan de horeca als aan particulieren. U kunt makkelijk meerdere soorten champagne bestellen, zodat u eventueel goedkopere soorten met duurdere champagne kunt combineren. Wij hebben zorgvuldig een goede collectie van kwalitatieve champagnes voor u geselecteerd. 

Champagne bestellen en bezorgen?    

Laat nu makkelijk uw gekozen champagne bezorgen, zodat u er zelf geen omkijken meer naar heeft. Onze champagnes bieden wij voor scherpe prijzen aan en bezorgen deze zowel thuis, op locatie, op de zaak of bij uw restaurant of horeca onderneming. Indien u voor meer dan 50 euro bestelt, betaalt u geen verzendkosten. In Amersfoort en omgeving bezorgen wij bovendien gratis.

Benieuwd naar onze aanbieding?
keyboard_arrow_up