Webwinkel Keurmerk
share

Bottega Sambuca Italia

€ 19,25 per stuk

Een frisse heerlijke Italiaanse likeur met een smaakpallet dat tussen koffie invloeden en kruidige anijszaad balanceert. Een heerlijke harmonieuze smaak, verrijkt met zachte bloemengeuren.

Italiaanse Bottega Sambuca online bestellen?

Distilleria Bottega is gevestigd in Castello Roganzuolo, 45 km boven Venetië. Dit dorpje ligt midden in een gebied waar zeer succesvolle wijnen en distillaten worden gemaakt. De Bottega Club is een onderdeel van Distilleria Bottega en staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteit grappa. Bottega Sambuca ontving een 5 sterren classificatie in de juni 2008 uitgave van F. Paul Pacult Spirit Journaal.

De naam Sambuca komt oorspronkelijk van een Arabische term. Halverwege de 18de eeuw werd de Sambuca erg populair. Het is een bekende likeur met een duidelijke en mooi afgeronde smaak. Deze Italiaanse likeur heeft een intens aroma van de anijsplant en hints van bloemen. Het etiket herinnert aan warme Mediterrane sensaties.

Als dessertwijn is deze Italiaanse Sambuca is perfect na een heerlijk diner. Hij kan zal wel puur als met koffie, ijs of koffieboontjes gedronken worden. Ook heerlijk te combineren met donkere chocolade of wilde bessen.

Type/Soort Likeuren
Producent Alexander Bottega
Land Italie
Inhoud 0.700

 

keyboard_arrow_up