Webwinkel Keurmerk
share

Bottega Gianduia Crema Italia

€ 13,65 per stuk

Een romige en aangenaam zoete Italiaanse likeur met een diepbruine kleur en het aroma van Gianduia chocolade en grappa. In de afdronk de smaak van hazelnoot.

Italiaanse likeur online bestellen?

Distilleria Bottega is 45 km boven Venetië gevestigd.  Dit dorpje ligt midden in een gebied waar zeer succesvolle wijnen en distillaten worden gemaakt. De Bottega Club is een onderdeel van Distilleria Bottega. Distilleria Bottega staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteit grappa. Gianduia won de prestigieuze Gold Award ter gelegenheid van de 2003 editie van de internationale Wine & Spirit Competitie.

Deze Italiaanse likeur wordt gekenmerkt door de lage alcoholgehalte (17%) en behoort tot de traditionele likeuren uit de Piemont regio in Italië. Een romige chocolade likeur gecombineerd met hazelnootroom. De likeur heeft een opvallend bouquet van chocolade, hazelnoot en grappa. Een zacht romige smaak en heerlijk als dessertwijn.

Dient ook goed als basis voor cocktails of voor elk moment van de dag. Combineert heerlijk met vanille ijs en andere soorten desserts.

Type/Soort Likeuren
Producent Alexander Bottega
Land Italie
Inhoud 0.500


keyboard_arrow_up