Webwinkel Keurmerk
share
Online Chileense wijn kopen? Chileense wijn is ook steeds meer in trek bij de wijnkenners. U kunt in onze online wijnwinkel een aantal soorten Chileense wijn kopen, die wij voor u hebben geselecteerd op kwaliteit. U kunt Chileense wijnsoorten ook combineren met andere wijnen die u in onze online wijnwinkel kunt vinden. Wilt u eens nieuwe wijn proberen, kunnen wij u zeker een fles Chileense wijn aanraden.

Chileense wijn uit Zuid-Amerika  

Na Argentinië met heerlijke Argentijnse wijn, is Chili één van de grootste wijnproducenten van Zuid-Amerika. De klimaatverschillen in Chili zijn groot, maar de klimatologische gunstige omstandigheden, zijn voor het verbouwen van Chileense wijn heel gunstig. Door de vele zonuren en het water uit het Andesgebergte en een goede vochtigheidsgraad door de oceaan, kunnen er heerlijke wijnsoorten verbouwd worden. Vooral in de laatste jaren zijn er diverse wijnvelden bijgekomen.

Chileense wijn zijn vol en krachtig van smaak 

Chileense wijn heeft over het algemeen een laag zuurgehalte en zijn snel op dronk. Met een hoog alcoholpercentage en de krachtige volle smaak, zijn het geliefde wijnen die door wijnkenners graag geconsumeerd worden. In Chili vinden wij vooral druivenrassen als Sauvignon blanc, Merlot, Caberenet Sauvignon en Carmenère. Chili is een uitstekend land om wijn te verbouwen en er zijn dan ook diverse grote wijnhuizen die topwijnen exporteren.

Chileense wijnen proberen?   

In onze wijnwinkel leveren wij  een aantal Chileense wijnen voor de fijnproever. U kunt deze per fles bestellen, maar ook meerdere verschillende flessen wijn tegelijk. Wij leveren zowel aan particulieren als horeca ondernemers. Ervaar het gemak van online wijn bestellen bij online wijnwinkel ’t Poorthuys. Heeft u advies nodig om tot een goede keuze te komen? U kunt ons altijd bellen voor gedegen wijnadvies. Wij staan graag voor onze klanten klaar.

Benieuwd naar de wijn van de maand? Ga hiervoor gelijk naar onze wijn aanbieding!
keyboard_arrow_up