Webwinkel Keurmerk
share

Champagne Deutz Brut Classic

€ 40,95 per stuk

De Deutz Brut Classic is de Brut Sans Année en als meest verkochte brut-champagne ook het visitekaartje van het huis. De assemblage van 70% pinot noir en pinot meunier en 30% chardonnay uit voornamelijk grand cru-gemeenten van de Champagne mag ten minste twee jaar in de kelders van het huis rijpen. Tijdens de assemblage wordt 20% tot 40% wijn uit de reserve toegevoegd om ook in mindere jaren dezelfde stijl en dezelfde kwaliteit te kunnen garanderen.

Franse Champagne online bestellen?

Tijdens de assemblage wordt 20% tot 40% wijn uit de reserve toegevoegd om ook in mindere jaren dezelfde stijl en dezelfde kwaliteit te kunnen garanderen.
Champagne Deutz mag zich rekenen tot de top van de grote en bekende champagnehuizen en maakt daarbij deel uit van het Association des Grandes Marques.Helaas worden de champagnes van Deutz in Nederland slechts geconsumeerd door een kleine groep connaisseurs. Dat komt vooral door de enorme marketing inspanningen van merken als Veuve Clicquot en Moet & Chandon die daardoor mondiaal domineren. 

Staat u open voor iets nieuws? Proef dan deze bubbels eens.Met deze Deutz Champagne Brut Classic heeft u een heerlijke fles champagne tegen een zeer scherpe prijs. Prachtige balans tussen de frisheid van Chardonnay en de rijke smaak van Pinot Noir. 

Uitstekende champagne met een zeer fijne en elegante mousse.

Druif Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir
Land Frankrijk
Streek Champagne
Appelatie Champagne
Wijnsoort Wit
Inhoud 0.750
Producent Deutz
Smaak Fruitig, stuivend en zacht
Serveer Temperatuur 8 - 10
keyboard_arrow_up