share

Sartori Soave Sella 2015

sartori_soave_sella
€ 6,50 per stuk

De wijn is fonkelend lichtgeel van kleur. Hij heeft een zuivere, verfijnde geur met nuances van exotisch fruit, bloesem en een lichte anijstoets. Een frisse aanzet en een zacht droge smaak met een mooie lengte.
Zeer goed bij antipasti,vis en pasta`s.

Italiaanse Sartori Soave Sella 2015 online bestellen?

Bestel snel en makkelijk deze Soave Sella bij wijnhandel-online.com in Amersfoort!
Om zijn hotel van goede wijn te voorzien kocht Pietro Sartori in 1898 een eigen bescheiden wijngaard. Hiermee is Sartori één van de oudste wijnhuizen in de zone van Verona. Het was zijn zoon Regolo die het wijnhuis tot grote ontwikkeling heeft gebracht. Als blijk van dank en waardering voert het wijnhuis Sartori sinds enkele decennia een topwijn welke gemaakt is volgens de methode "Vino di Ripasso" met de naam Regolo. 

Inversteringen hebben geleid tot perfectionering en modernisering van het productieproces in kelder én wijngaard, zonder de sterke kanten van traditie uit het oog te verliezen. Op deze wijze is Sartori in ruim 100 jaar tot één van de belangrijkste wijnhuizen van Verona uitgegroeid. Tegenwoordig staat de 4e generatie aan het roer. Onder de deels in de V.S. opgeleide Andrea Sartori, heeft de export een enorme vlucht genomen: Sartori exporteert maar liefst 80% van zijn productie. 


www.sartorinet.comDRUIF Garganega,Trebbiano
OOGSTJAAR 2015
LAND Italië
APPELATIE Soave
WIJNSOORT Wit
INHOUD 0.750
PRODUCENT Casa Vinicola Sartori
SMAAK Droog,bloesem en anijs
SERVEER TEMPERATUUR 10 - 12keyboard_arrow_up