share

Portillo Sauvignon Blanc

portillo_sauvignon_blanc
€ 7,25 per stuk

Portillo Sauvignon Blanc.

Een typische Sauvignon Blanc. deze Portillo heeft een gele, licht gouden kleur. Een frisse stijl en aroma’s van groene appels, rijpe perziken en roze grapefruit zijn zeer kenmerkend.

Bestel nu snel en makkelijk deze Portillo Sauvignon Blanc makkelijk en snel.

Deze heerlijke Portillo Sauvignon Blanc online bestellen bij wijnhandel-online.com?De naam Portillo komt van de historische bergpas tussen het Andesgebergte en de Uco vallei. Deze pas diende voor Charles Darwin als toegang naar de andere kant van de bergketen. Vandaag de dag is het dé toegangspoort naar de fantastische Portillo wijngaarden van de Bodegas Salentein.

Wijnhuis bodegas Salentein streeft naar het produceren van de allerhoogste kwaliteit van Argentijnse wijnen. Dit wordt gedaan met respect voor de mensen, de natuur en de lokale gemeenschap. Zij zijn tenslotte onlosmakelijk verbonden met het wijnhuis. Er worden bijvoorbeeld investeringen gedaan om werkgelegenheid te creëren en de lokale bevolking op te leiden.

De druiven worden handmatig gesorteerd en zorgvuldig verwerkt. Voor de Portillo range wordt gebruik gemaakt van moderne technieken zoals verkoelde vergisting in grote roestvast stalen tanks. Op deze manier komt de ware expressie van zuiver fruit naar voren.

Druif Sauvignon Blanc
Oogstjaar 2016
Land Argentinië
Streek Mendoza
Appelatie Valle de Uco - Mendoza
Wijnsoort Wit
Inhoud 0.750
Producent Bodegas Salentein
Smaak Een frisse stijl en aroma’s van groene appels, rijpe perziken en roze grapefruit zijn zeer kenmerkend.
Serveer Temperatuur 8-10
keyboard_arrow_up