share

Champagne Armand de Brignac Brut Gold

0110110_1
€ 239,50 per stuk

Armand de Brignac is de luxueuse Champagne van het bekroonde Franse champagnehuis Cattier uit Chigny-les-Roses. De Champagne werd onlangs met 98 uit 100 punten uitgeroepen tot 's werelds beste Champagne in een blindproeverij van 1000 verschillende champagnemerken.

Franse Champagne online bestellen?

In 2014 presenteerde Armand de Brignac zijn 6de jaarlijkse release de “ Limited Edition Master Green Bottle”. Hij heeft zijn naam te danken aan het Golf Master Tournament met een knipoog naar de beroemde “Green Jacket”. Elk jaar wordt de eerste fles van de nieuwe ‘Limited Edition’ uitgereikt aan de winnaar van het Master Tournament. De Groene Fles bevat dezelfde champagne als Armand de Brignac Brut Gold . De fles draagt een gouden tinnen label en bevat een klein embleem op de achterkant van de fles met het jaar van de release.

Complex en krachtig met lichte florale hinten,een fruitig karakt er en subtiele brioche accenten. Heerlijke diepe structuur, romig en een lange afdronk. Een complexe wijn met een duidelijke signatuur.

Ideaal als aperitief en een goede combinatie met wit vlees, visgerechten zoals zalm en tarbot, maar ook met sushi gerechten en oesters.

Druif Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir
Land Frankrijk
Streek Champagne
Appelatie Champagne
Wijnsoort Wit
keyboard_arrow_up